Треньорът Синиша Михайлович се радва на голяма подкрепа, след като шокира цялата

...
Треньорът Синиша Михайлович се радва на голяма подкрепа, след като шокира цялата
Коментари Харесай

Вълна от подкрепа за Синиша Михайлович, който обяви, че се бори с левкемията

Треньорът Синиша Михайлович се радва на огромна поддръжка, след като шокира цялата международна футболна общност, обявявайки на специфична конференция, че е болен от левкемия или по-точно казано рак на кръвта.
 Стилиян Петров: Имаше моменти, в които желаех да се откажа
Ведна по-късно целият тим на Болоня застана зад сърбина, а капитанът на отбора Браим Джемаили е убеден, че борбата на неговия ментор ще е сполучлива.

" Треньорът ще завоюва тази борба поради нас, тъй като ние го усещаме като част от нашето семейство. Това, което ни даде той през последните 6 месеца, рядко се случва на който и да било, изключително в толкоз къс интервал от време.

Ние знаем какъв човек е той, какъв брой е мощен. Ще се постараем да му дадем от нашите сили и го чакаме да се върне. Синиша ни сподели да продължим да работим с усмивки на лицата, ние ще се постараем да осъществим молбата му.

Треньорът ни сподели пътя, всички футболисти го следват в последната половин година. Той е водач, който може да ни помогне да реализираме задачите си. Михайлович ни е като татко, по тази причина ще се борим за него, както той за нас ”, сподели Джемаили.

Известно е, че родният екс-национал Стилиян Петров пребори тежка левкемия преди няколко години. Все отново положителната вест при Михайлович е, че той няма тежки признаци, които нормално съпътстват заболяването и като цяло се усеща сносно за тежко болен човек.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР